"Kandidaten genoeg om Mazzu op te volgen"

MAANDAG, 24 OKTOBER 2022, 17:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zoals het er nu naar uitziet blijf Robin Veldman ad interim trainer tot de start van het WK. Het bestuur van RSC Anderlecht wil de tijd nemen om een nieuwe coach aan te stellen. Een profiel is er nog niet, kandidaten genoeg volgens voorzitter Wouter Vandenhaute.

"En sinds deze morgen zijn daar nog een pak kandidaten bijgekomen", aldus de voorzitter, "Maar er ligt nog niets vast, we gaan er onze tijd voor nemen".

"Het allerbelangrijkste is dat nu onze eigen interne evaluatie maken. Iedereen maakt fouten, ik maak er nog dagelijks maar probeer er ook van te leren. We moeten ons beter structureren en de sportieve leiding versterken, van daaruit werken we verder."

"Anderlecht moet Europees spelen. Met vader en zoon Vanden Stock speelde paars-wit elk jaar Europees. Dat moet ook nu de ambitie blijven. Als we geen Europees spelen, verlies ik een jaar. En ik verlies niet graag. Het seizoen is nog lang en we gaan er alles aan doen om dat af te dwingen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.