Veldman: "Dit is geen jeugdvoetbal meer"

VRIJDAG, 28 OKTOBER 2022, 05:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Robin Veldman was eerlijk en hard in zijn analyse achteraf. Een collectief falen, noemde hij het, vooral op stilstaande fases. Fases die nochtans besproken zijn en waar iedereen wist waar het gevaar lag en toch lieten ze begaan. 

"Dit voelt als verliezen", was Veldman eerlijk, "Er valt weer een tegendoelpunt uit een corner, er was nochtans gewaarschuwd voor die stilstaande fases. De laatste vier wedstrijden vallen er al teveel tegendoelpunten uit die stilstaande fases. Hoog tijd dat daar meer verantwoordelijkheid genomen wordt, dit is geen jeugdvoetbal meer. En dan spreek ik over iedereen, of je nu 17 of 35 bent".

"Ik heb wel al een paar goeie fundamenten gezien op het middenveld en op de flanken, daar moeten we nu verder op bouwen en versterken. Het fundament moet veel stabieler worden. En de kwaliteit moet echt omhoog willen we de tegenstander pijn doen, werkpunten voor zondag tegen Eupen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.