Het werd nog spannend, maar dames winnen opnieuw

ZATERDAG, 29 OKTOBER 2022, 22:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De damesploeg van Anderlecht heeft vandaag haar achtste overwinning op rij geboekt. 2-3 werd het op het veld van Zulte Waregem. Na een half uur stond paars-wit 0-3 voor, maar na de pauze werd het nog warm.

Doelpunten van Lore Jacobs, Charlotte Tison (foto) en Marie Minnaert leken Anderlecht op weg te zetten naar een eenvoudige zege. Maar Zulte Waregem, de nummer vijf in de stand, lukte meteen na de rust de aansluitingstreffer en iets voorbij het uur viel zelfs de 2-3. Daar bleef het bij.

Door deze zege blijft Anderlecht op kop met het maximum van 24 op 24. Het deelt de leiding met OH Leuven. Ook de Leuvenaars blijven maar winnen.

Score: 2-3
Goal(s): 8' Jacobs (0-1), 20' Tison (0-2), 30' Minnaert (0-3), 52' Vervacke (1-3), Van Gorp (2-3)

Zulte Waregem:Seynhaeve, Windels, Merchiers (81' De Baets), Bert, Prez (65' Van Gorp), De Grootte (46' Lefere), De Wilde (65' Scherrens), Vervacke, Steyvers (65' De Priester), Blumenthal, Van Den Abbeele
RSCA Woman:Odeurs, Colson, De Neve, Jacobs (60' Speeckaert), Vatafu, Wijnants, Deloose, Minnaert, Tison (71' Thornton), Vanwynsberghe (60' Toloba), Buabadi

Geel: 18' Wijnants
Rood: /

Scheidsrechter: Michael Lonnoy
Stadion: Kastanjelaan, Zulte



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.