"Lang geleden dat we thuis zo gedomineerd hebben"

ZONDAG, 30 OKTOBER 2022, 22:07 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een tevreden Robin Veldman na de wedstrijd tegen Eupen, die zijn ploeg opnieuw zag domineren in het Lotto Park. Veldman kreeg ook opnieuw de vraag of hij hoofdcoach ging blijven. Hij benadrukte nogmaals dat hij vooral de club wil helpen, op welke positie dan ook.

“Ik ben heel blij met deze overwinning, we hebben eindelijk al onze kansen afgewerkt. Het is lang geleden dat we thuis zo gedomineerd hebben. Toch maken we het onszelf weer onnodig moeilijk, die 3-0 had gewoon moeten vallen. Maar het wordt dan 2-1 en dan kruipt er spanning in de ploeg, vooral bij onze jongere spelers", aldus Veldman. 

"Door het systeem te wijzigen ging het beter. We konden weer druk zetten en daardoor konden we nog twee keer scoren. Ons doel was om vandaag de supporters niet teleur te stellen en daar zijn we goed in geslaagd."

Théo Leoni

Veldman had ook veel lof voor debutant Théo Leoni: “Hij heeft echt Anderlecht-bloed, paars bloed”, ik ben blij dat we hem deze kans konden geven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.