Kompany: "Iedereen moet achter de club staan"

MAANDAG, 31 OKTOBER 2022, 08:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Terwijl Anderlecht een moeilijke periode beleeft, scheert de vorige coach Vincent Kompany hoge toppen met Burnley. Afgelopen weekend kreeg Kompany de vraag hoe hij tegenover de situatie bij Anderlecht aankijkt. "Ik heb daar, zoals over de meeste dingen, mijn mening over, maar die is irrelevant", antwoordde hij.

"Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik een supporter ben en hoop dat ze het goed doen", aldus Kompany, die met Burnley aan de leiding staat in de Engelse tweede afdeling en met mooi voetbal er de harten wist te veroveren.

Veel Anderlecht-fans zagen Kompany niet graag vertrekken. Heeft Kompany een boodschap voor hen? "Ik ben één van hen, maar mijn tijd als coach was een periode in de geschiedenis van de club. Meer niet. Ik steun Anderlecht en wens hen alles wat hen vooruit helpt. Ik denk dat iedereen achter de club moet staan. Dat doe ik ook."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.