Silkeborg onderuit tegen club Fredberg

MAANDAG, 31 OKTOBER 2022, 09:20 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Silkeborg, donderdag de laatste tegenstander van Anderlecht in de poulefase van de Conference League, verloor dit weekend voor de tweede keer op rij. Het ging met 1-2 onderuit tegen Viborg, de club van Jesper Fredberg, de man die Anderlecht graag wil halen als rechterhand van Peter Verbeke.

Silkeborg kwam na 28 minuten voetballen op voorsprong via Tonni Adamsen. Na de rust scoorde Viborg nog twee keer. Silkeborg staat nu vierde met 21 punten uit 15 wedstrijden.

Silkeborg speelde met: Larsen, Sonne, Calisir (81' Mattsson), Felix, Engel, Gojani (72' Klynge), Oggesen (87' Dahl), Kaalund (81' Tengstedt), Kusk, Adamsen (72' Helenius), Jorgensen

West Ham verloor dit weekend met 1-0 bij Manchester United. FCSB speelt vanavond pas tegen Universitatea Cluj.