20-jarige spits moet eerste winteraankoop worden

MAANDAG, 31 OKTOBER 2022, 12:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Op basis van berichten in Kroatische media schrijven Het Laatste Nieuws en Le Soir vanmiddag dat Anderlecht zich in januari wil versterken met Dion Beljo. Deze 20-jarige spits speelt momenteel voor NK Osijek. Recruitment director Dries Belaen zou de gesprekken opgestart hebben.

Beljo scoorde, op uitleenbasis, vorig seizoen 15 keer voor Istra 1961 in de Kroatische hoogste klasse. Dat leverde hem interesse van Anderlecht op. Volgens bepaalde media bood paars-wit tijdens de zomer al vier miljoen euro voor hem, maar moederclub NK Osijek sloeg dat aanbod toen af.

Bij Osijek trekt Beljo de lijn dit seizoen door. Hij scoorde al zes keer en gaf twee assists. In de beker scoorde hij ook al een keer. 

Tijdens het voorbije weekend ging Dries Belaen voor Anderlecht Beljo bekijken tijdens de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Hij sprak ook met het bestuur van Osijek. Volgens Het Laatste Nieuws wil Anderlecht de spits al deze winter aantrekken, maar deed het nog geen officieel bod.

Beljo, die ook Kroatisch belofteninternational is, heeft bij Osijek nog een contract tot medio 2025. De vraagprijs zou 5 miljoen euro bedragen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.