RSCA Women boeken ruime zege in Gent

ZONDAG, 6 NOVEMBER 2022, 08:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De RSCA Women boekten gisteren een mooie 0-4-zge op het veld van AA Gent, de vorige club van coach Dave Mattheus (foto). Tegen de nummer vier in de stand kon paars-wit wel pas op het uur de ban breken. 

Met twee doelpunten op twee minuten tijd waren het Jacobs en Wijnants die Anderlecht over de streep trokken. Tison dikte wat later aan tot 0-3 en invalster De Keijzer legde de eindstand vast.

RSCA Women blijft zo aan de leiding met het maximum van de punten. Net als OH Leuven won het negen keer in evenveel wedstrijden.

Score: 0-4
Goal(s): 60' Jacobs (0-1), 62' Wijnants (0-2), 73' Tison (0-3), De Keijzer (0-4)

AA Gent:Maes, Nierynck (85' Retsin), Elyn, Meersman, Leeman (82' Mazrouai), Bosteels, Van Britsom, Maximus (69' Van Daele), Mathys, Van Mingeroet, Van den Heuvel
RSCA Woman:Odeuers, Jacobs (83' Broeckaert), Vatafu, Wijnants, Deloose, Minnaert, Tison (80' Wijns), Vanwynsberghe, Thornton (69' Vierendeels), Buabnadi (83' Van de Keere), Speeckaert (46' De Keijzer)

Geel: 42' Minnaert, 44' Tison
Rood: /

Scheidsrechter: Caroline Lanssens
Stadion: Chillax Arena Oostakker



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.