Van Crombrugge: "Nu focus op recuperatie"

ZONDAG, 6 NOVEMBER 2022, 22:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Voor de tweede keer in vier dagen kon Anderlecht de nul houden. Dat stemde doelman Hendrik Van Crombrugge uiteraard erg tevreden. "Vooral de manier waarop doet deugd", aldus de aanvoerder. "Iedereen bikkelde voor de bal. De jongens toonden teamspirit en ik heb er ook enkele uitgehaald."

Dat Anderlecht tijdens de opwarming Jan Vertonghen zag uitvallen, was een domper, maar niet onoverkomenlijk, aldus Van Crombrugge. "De jonge kerels zijn al lang genoeg bij het team om te weten hoe je met tegenslagen omgaat. 't Is even wennen en je moet erop inspelen, maar dat hebben ze gedaan."

Donderdag wacht alweer de volgende opdracht. Geen Conference League deze keer, wel de Beker van België. "Nu gaat de focus op recuperatie. Het was een zwaar veld vandaag en ook in de beker zal het zwaar worden. De match van vandaag gaan we analyseren en bekijken waar de sterktes en zwaktes van Lierse liggen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.