Overzicht huurlingen: een sober weekend

DINSDAG, 8 NOVEMBER 2022, 21:13 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Niets spectaculairs bij de door Anderlecht verhuurde spelers dit weekend. Al verdient Mo Bouchouari wel een korte vermelding omdat hij met zijn Emmen een belangrijke overwinning boekte. Lees hier hoe het de huurlingen het voorbije weekend verging.

Mohamed Bouchouari: De rechtsback speelde opnieuw de hele wedstrijd bij Emmen. Emmen won met 0-1 bij Fortuna Sittard, een erg belangrijke zege in de degradatiestrijd.

Mustapha Bundu: Voor de derde keer begon Bundu in de basis. Na 65 minuten werd hij vervangen. FC Andorra verloor met 0-1 van Santander en blijft in de middenmoot.

Antoine Colassin: De spits mocht in de 90e minuut invallen bij Heerenveen. Zes minuten later kreeg hij nog geel. Heerenveen won met 0-1 bij Excelsior.

Mo Dauda: De Ghanees bleef de hele wedstrijd op de bank bij Tenerife, dat met 0-1 won bij Burgos.

Bogdan Mykhaylichenko: De linksback werd bij Shaktar Donetsk na 73 minuten vervangen. Shaktar versloeg Inhulets' met 3-0.

Kristoffer Olsson: Met Olsson de hele wedstrijd op het terrein speelde Midtjylland 0-0 gelijk tegen leider Nordsjaelland.

Timon Wellenreuther: Als tweede doelman zag hij Feyenoord met 0-2 winnen bij Volendam.