Ivoriaanse spits Krasso gelinkt aan Anderlecht

DONDERDAG, 10 NOVEMBER 2022, 11:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De volgende spitsennaam die gelinkt wordt aan Anderlecht is die van Jean-Philippe Krasso. De kersverse Ivoriaanse international is in juni einde contract bij Saint-Etienne en wil niet verlengen. Volgens France Blue is Anderlecht een van de clubs die hem nu op het oog hebben.

De 25-jarige Krasso speelt sinds 2020 voor Saint-Etienne. In de Ligue 2 is hij dit seizoen al goed voor acht doelpunten en vier assists in twaalf wedstrijden. De vorige seizoenen liep het minder. Vorig seizoen speelde hij een half jaar voor Saint-Etienne in de Ligue 1 en scoorde hij één keer. Na de winterstop kwam hij op uitleenbasis uit voor Ajaccio in de Ligue 2. Daar was hij basisspeler en scoorde hij vier keer.

Saint-Etienne wil Krasso, die in september debuteerde bij de nationale ploeg van Ivoorkust, laten bijtekenen, maar die vindt het aanbod te laag. Clubs uit de Ligue 1 (o.a. Montpellier), Duitsland, Nederland (o.a. Feyenoord) en België zouden interesse tonen. Die Belgische club is Anderlecht, zo klinkt het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.