Veldman scherp na belabberde prestatie

VRIJDAG, 11 NOVEMBER 2022, 13:03 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Meteen na de zwakke bekerwedstrijd sprak trainer Robin Veldman met Sporza. De (interim)trainer van Anderlecht was uiteraard tevreden met de kwalificatie, maar verre van met de manier waarop.

Veldman beaamde dat de kwalificatie uiteindelijk op zich het belangrijkste is, maar wees wel op het feit dat er opnieuw zeer slecht werd verdedigd bij de twee tegengoals. "Die slaan helemaal nergens op. We verliezen te makkelijk de bal.", aldus Veldman.

Hij zei verder ook dat Anderlecht het zichzelf nodeloos moeilijk had gemaakt omdat het veel te weinig aanvallend voor elkaar had gekregen in verhouding met het aantal maal dat het in de buurt van het strafschopgebied van Lierse was gekomen. Veldman prees Lierse voor hun strijdlust, maar zei dat Anderlecht daar dan gewoon meer moet brengen. Veldman ging verder en zei dat het echt nodig is dat de ploeg werkt op 'zuiverheid'.

Veldman wou nog niet denken aan de WK-break omdat eerst Genk nog staat te wachten. "Ik vind ook dat we iets recht hebben te zetten ten opzichte van onze supporters", besloot Veldman.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.