Overzicht huurlingen: goal Bouchouari (video)

MAANDAG, 14 NOVEMBER 2022, 20:38 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Mo Bouchouari was de held van het weekend voor FC Emmen. De van Anderlecht gehuurde verdediger zorgde met een late gelijkmaker ervoor dat Emmen een punt behaalde tegen Ajax. Bekijk de beelden en zijn reactie en lees hoe zijn lotgenoten verging.

Mohamed Bouchouari: De rechtsback scoorde zijn eerste doelpunt voor Emmen en meteen een erg belangrijke. In de slotminuten van de partij tegen Ajax vloog een voorzet van Bouchouari in doel en zo werd het 3-3. Bouchouari speelde de hele wedstrijd. Bekijk hier het doelpunt van Bouchouari (vanaf minuut 4:09) en hier het interview achteraf.

Mustapha Bundu: Een week na zijn basisplaats bleef Bundu de hele wedstrijd op de bank bij FC Andorra. Zijn maats wonnen de bekerwedstrijd tegen Manacor met 1-3.

Antoine Colassin: De spits mocht in de 94e minuut invallen bij Heerenveen, dat met 2-1 won van Cambuur.

Mo Dauda:Geen Dauda bij Tenerife. De eilanders versloegen Lealtad in de Copa del Rey met 0-2.

Bogdan Mykhaylichenko: De linksback speelde de hele wedstrijd bij Shaktar Donetsk. 2-2 werd het in de topper tegen Zorya Lugansk.

Kristoffer Olsson:Tijdens de wedstrijd tegen Viborg werd Olsson, die geel gepakt had, al aan de rust gewisseld. Zijn Midtjylland kon na de pauze enkel nog een eerredder scoren in de 3-1-nederlaag.

Timon Wellenreuther: Als tweede doelman zag hij Feyenoord met 5-1 winnen tegen Excelsior.