Vertonghen: "Ik voel me klaar"

DINSDAG, 22 NOVEMBER 2022, 20:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Jan Vertonghen kreeg vanmiddag de eer om met de pers te spreken in de aanloop naar de wedstrijd van morgen tegen Canada. De Anderlecht-verdediger gaf aan dat zijn blessure verleden tijd is en dat hij er klaar voor is."

"Nadat ik uitviel tijdens de opwarming tegen Antwerp, was vrij duidelijk dat ik die week niet meer zou spelen. We hebben er dan naartoe gewerkt om zo fit mogelijk op het WK te verschijnen. Dat is gelukt", zo vertelde Vertonghen.

"Afgelopen vrijdag speelde Vertonghen al twintig minuten mee in het oefenduel tegen Egypte. "Na die wedstrijd voelde ik me goed. Sindsdien heb ik ook nog een aantal goede trainingen afgewerkt. Ik voel me ok."

Vertonghen zal morgen zijn 144e interland spelen. "Maar het blijft elke keer geweldig om voor mijn land te mogen spelen. Ik hoop jongens hiermee te inspireren en denk wel dat dat gelukt is. Ik denk dat er nu veel meer trots is om voor de nationale ploeg te spelen dan toen ik net begon."Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.