RSCA Futsal in Final Four

ZATERDAG, 26 NOVEMBER 2022, 23:55 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE RSCA Futsal heeft een ware stunt verwezenlijkt in de Champions League. Het zit in de Final Four ten nadele van titelverdediger Barcelona. Anderlecht behaalde de eerste plaats in zijn groep dankzij een doelpunt verschil in het doelpuntensaldo.

Op de laatste speeldag zou het doelpuntensaldo bepalen wie als eerste zou eindigen in de poule van Anderlecht. Anderlecht stuurde het Roemeense Galati naar huis met maar liefst 9-0. Barcelona speelde in Pula (Kroatië) en leek niet aan zo'n grote score te geraken tot het in de slotfase plots leidde met 7-2 en aan slechts een goal genoeg had om eerste te worden. Maar dat gebeurde uiteindelijk niet en zo mag Anderlecht als groepswinnaar naar de Final Four.

In de laatste groepsfase neemt Anderlecht het op tegen Mallorca, Benfica en Sporting Lissabon. Een eerdere confrontatie met Mallorca dit seizoen eindigde op 2-2.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.