FT Antwerpen-RSCA Futsal in de Belgische Beker

DINSDAG, 6 DECEMBER 2022, 07:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Maandag was het de loting voor de Belgische Beker Futsal.  Het duel tussen FT Antwerpen en Anderlecht is de clash van de kwartfinales. In principe vinden alle knock-outwedstrijden plaats op vrijdag 23 december.

Het is een topduel tussen de twee beste teams van het moment. Karim Bachar, coach van Antwerpen, heeft een dubbel gevoel. Deze wedstrijd komt te vroeg in het programma, maar het voordeel zal zijn om thuis te spelen.

"In één wedstrijd is alles mogelijk. In ieder geval zullen we onze huid duur verkopen. We deden hetzelfde in de competitie. Wij zijn de enige ploeg die tot nu toe punten heeft gepakt van Anderlecht."

Manager Lieven Baert van RSCA Futsal deelt tot op zekere hoogte dezelfde mening.  "Het is duidelijk dat dit een finale is, voor de officiële finale. Vroeg of laat zouden we elkaar toch ontmoeten. Op zich maakt het me niet zoveel uit in welke fase van de bekercompetitie we elkaar ontmoeten. Ik weet nu al dat we voor de verplaatsing naar Antwerpen het zonder enkele geblesseerde spelers moeten stellen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.