Esposito vocht niet voor zijn plaats

DINSDAG, 6 DECEMBER 2022, 11:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sebastiano Esposito heeft Anderlecht via de achterdeur verlaten, hij is teruggekeerd naar Italië en gaat op zoek naar een nieuwe club in de Serie A. Volgens de pers zijn verschillende clubs geïnteresseerd: Empoli, Salernitana, Sampdoria, Hellas Verona en Lecce, maar voorlopig is er nog niets concreet.

Hij verloor snel zijn startplaats bij RSCA en vocht nooit om die terug te krijgen, ook voelde hij zich volgens de pers ontworteld. Hij toonde nooit zijn ware niveau op het veld en daarom was het moeilijk voor hem om een basisplaats af te dwingen. 
 
De staf probeerde ook met hem te praten samen met de ploeg, maar dit had niet het gewenste effect. Een lid van de club geeft toe dat ze nooit de sleutels hebben gevonden om de Italiaanse spits te begrijpen.
 
Zijn voetbalkwaliteiten zijn onmiskenbaar aanwezig, gaat de RSCA-medewerker verder, maar dat was niet genoeg, de redenen voor zijn falen zijn nog onbekend. Al zal het feit dat de ploeg niet echt draaide daar waarschijnlijk ook een factor geweest zijn. Hij was zeer gevoelig, emotioneel en vooral ongeduldig, aldus de RSCA-medewerker.
 
Anderlecht is nu op zoek naar een nieuwe spits voor Fabio Silva, terwijl Benito Raman moeite heeft om zijn vorm te vinden. Lucas Stassin en Mario Stroeykens zijn nog steeds te licht volgens de pers.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.