'Anderlecht deed bod op Hondurese spits'

WOENSDAG, 14 DECEMBER 2022, 10:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Hondurese journalist Gustavo Roca schrijft op Twitter dat Anderlecht een bod gedaan van 3 miljoen euro heeft uitgebracht op Luis Palma, een 22-jarige spits van Aris Saloniki. Het bod werd echter afgewezen. De Griekse club wil 5 miljoen euro.

De 22-jarige Palma ruilde in januari van dit jaar Vida in zijn thuisland voor Aris Saloniki. In de eerste maanden was hij vooral invaller en scoorde hij twee keer. Dit seizoen loopt het een stuk beter. In twaalf duels, waarvan zes als basiskracht en zes als invaller, scoorde hij zes keer en gaf hij twee assists. In de kwalificaties van de Europa League scoorde hij één doepunt en deelde hij vier assists uit, in vier wedstrijden.

Sinds oktober vorig jaar maakt Palma ook deel uit van de nationale ploeg van Honduras. Hij mocht al twee keer starten en vier keer invallen. Scoren lukte nog niet.

Palma, die 1m79 groot is en bij voorkeur als linksbuiten speelt maar ook centraal in de spits uit de voeten kan, heeft bij Aris Saloniki nog een contract tot medio 2026.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.