Trebel: "Riemer geeft de spelers vertrouwen"

DONDERDAG, 22 DECEMBER 2022, 14:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Geen tijd om aan de Belgische bekeruitschakeling te denken, de volgende opdracht voor Anderlecht is een trip naar Charleroi op maandagavond. Na hun inspanningen tegen Genk zullen ze het opnieuw moeten doen tegen de spelers van....Felice Mazzu. 

Adrien Trebel is klaar om de mouwen op te stropen in het stadion van Charleroi: "Ik voel me goed, fysiek heb ik hard gewerkt tijdens de voorbereiding. Als ik 90 minuten moet verdedigen en wedstrijden moet winnen, teken ik met beide handen".

RSCA staat in de rechterkolom van het klassement, het winnen van de Belgische beker was de kortste weg naar Europa. Maar Anderlecht wil nog steeds geloven in een Europese kwalificatie.

"Alles is mogelijk. Het Belgisch kampioenschap wordt gespeeld vanaf maart. Ik ga niet zeggen dat we tijd hebben, want we moeten punten pakken", legt de Franse middenvelder uit. 

Er waait een nieuwe wind in Neerpede met de komst van nieuwe coach Brian Riemer

"Toen de coach binnenkwam, zei hij: iedereen begint vanaf nul. Iedereen wil de beste versie van zichzelf laten zien en we zijn allemaal bevrijd. De coach geeft de spelers vertrouwen en iedereen wordt op hetzelfde niveau behandeld. Daarna denk ik dat het tijd zal kosten, er is geen tovenaar in het voetbal. We moeten werken, maar als we geconcentreerd blijven en allemaal in dezelfde richting trekken, zal het zijn vruchten afwerpen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.