Dillien: "Deze clash komt vroeg voor beide teams"

DONDERDAG, 22 DECEMBER 2022, 17:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgenavond sluit RSCA Futsal het jaar af met de kwartfinale van de Beker van België tegen FT Antwerpen.  Een duel op hoog niveau in deze fase van de competitie. Alle spelers kijken uit naar de confrontatie tussen de 2 beste teams van België. 

Voor Steven Dillien is de top iets pittiger, want hij verdedigde twee seizoenen lang de kleuren van de tegenstander. Deze topper komt te vroeg in het seizoen. 

"In principe moet het de finale worden", zegt de Anderlecht-speler. "Aan de andere kant, het maakt niet echt uit. Uiteindelijk moet je toch met iedereen concurreren."

Charleroi in de volgende ronde?

De winnaar van deze wedstrijd staat in de halve finale tegenover de winnaar van Malle-Charleroi. Logischerwijs zouden het de Carolos moeten zijn. Het zal geen gemakkelijke taak zijn voor de winnaar.

Steven Dillien houdt toch beide voeten op de grond. "Het wordt ook een moeilijke opdracht, maar ik richt me eerst op FT Antwerpen. In het kampioenschap maakten ze het ons echt moeilijk. Zij waren de enigen die punten van ons konden afpakken. Laat dat een waarschuwing zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.