'Anderlecht informeert naar jonge Stuttgart-middenvelder'

MAANDAG, 9 JANUARI 2023, 11:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Italiaanse sportjournalist Gianluca Di Marzio schrijft vandaag dat Anderlecht informeerde naar de diensten van Alexis Tibidi. Dat is een 19-jarige Franse middenvelder die momenteel door Stuttgart wordt uitgeleend aan het Oostenrijkse Rheindorf Altach.

Tibidi trok in de zomer van 2021 van Toulouse naar Stuttgart. Daar speelde hij bij de U19, maar verzamelde hij vorig seizoen toch twee basisplaatsen en elf invalbeurten in de Bundesliga. Om hem ervaring te laten opdoen, verhuurde Stuttgart Tibidi de afgelopen zomer aan Rheindorf Altach. Bij de Oostenrijkse nummer tien scoorde hij dit seizoen al vijf keer in zestien wedstrijden.

Volgens Di Marzio volgt Anderlecht hem op de voet en zijn er zelfs al contacten geweest. Ook Feyenoord, Genk en Troyes hebben de in november 19 jaar geworden aanvallende middenvelder op het oog. Tibidi ligt bij Stuttgart nog tot 2025 onder contract. Zijn marktwaarde wordt geschat op 1,5 miljoen euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.