Contractbesprekingen Sadiki en Duranville verlopen stroef

VRIJDAG, 13 JANUARI 2023, 15:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Noah Sadiki (nog contract tot juni) en Julian Duranville (nog tot eind volgend seizoen) hebben nog steeds hun contract niet verlengd. Volgens Het Laatste Nieuws zijn het ingewikkelde dossiers. Als ze niet bijtekenen, is een snel en relatief goedkoop vertrek niet uit te sluiten.

Sadiki geniet interesse van PSV en ook Glasgow Rangers mag aan dat lijstje worden toegevoegd. Sadiki tekende in februari van vorig jaar zijn eerste profcontract tot juni 2023, met optie voor een extra jaar.

Duranville stond vorige zomer al dicht bij een transfer naar Dortmund. Als hij niet bijtekent, is een vertrek in de zomer zeker niet uit te sluiten. Anders bestaat het risico dat hij het jaar nadien gratis de deur uitwandelt. Duranville tekende in mei 2021 zijn eerste profcontract voor drie jaar. Gezien hij nog minderjarig is, mag het daarna slechts jaar per jaar (en met één jaar) verlengd worden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.