Marokkaanse WK-ganger gelinkt aan Anderlecht

DINSDAG, 24 JANUARI 2023, 16:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Franse journalist Clément Brossard schrijft dat Anderlecht één van de clubs is die interesse toont in Yahia Attiat-Allah, een 27-jarige linksback die het voorbije WK actief was voor Marokko. De kans dat hij naar Anderlecht komt, is echter klein. De speler geeft de voorkeur aan de Franse Ligue 1.

Attiat-Allah debuteerde in juni voor de nationale ploeg van Marokko en stond het voorbije WK twee keer in de basis en viel vier keer in. De linksback speelt nog in eigen land bij Wydad Casablanca. In 2019 speelde hij een half jaar voor het Griekse Volos, maar dat werd geen succes.

Volgens journalist Brossard staat hij dicht bij een transfer naar Montpellier, maar werd een eerste bod van 700.000 euro afgewezen. Ook Brest, Anderlecht en nog een andere buitenlandse club zouden interesse tonen, maar de voorkeur van de speler gaat uit naar de Ligue 1, zo klinkt het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.