Silva zwaait Anderlecht uit: "Ik zal altijd supporter blijven"

DINSDAG, 24 JANUARI 2023, 20:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS In een bericht op Instagram heeft Fabio Silva afscheid genomen van Anderlecht en zijn supporters. De Portugees heeft niets dan lovende woorden. "De club en supporters geloofden in mij op het moment dat velen twijfelden", schrijft hij. Silva sluit af met een paars hartje.

Na deze boodschap van Silva is het nog een kwestie van tijd vooraleer hij wordt voorgesteld bij PSV Eindhoven.

Lees hieronder (de vertaling van) de intrale boodschap van Silva:

Ik wil mijn dankbaarheid delen met deze geweldige club en hun supporters. Zij geloofden en vertrouwden mij op een moment dat velen twijfelden.

Ook een speciaal woord aan mijn teamgenoten: bedankt voor alle steun en vreugdevolle momenten binnen en buiten het veld. Er is echte vriendschap opgebouwd.

Aangezien waardering iets essentieels is in mijn leven, zal ik zeggen dat zij allen samen mij de kans hebben gegeven om weer gelukkig te zijn, door te doen waar ik het meest van hou!!! Bedankt voor het helpen van mijn groei als persoon en als speler!!!

En aan de ongelooflijke fans: Jullie waren essentieel om het team en mezelf te steunen, ondanks dat de resultaten niet altijd waren wat we hadden verwacht.

Ik zal altijd een supporter blijven van deze enorme club, ongetwijfeld de grootste van België. Mauves 
?

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.