"Anderlecht was briljant voor Fabio, maar beleeft moeilijk seizoen"

WOENSDAG, 25 JANUARI 2023, 20:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Op de website van Wolverhampton geeft de Engelse club wat uitleg waarom het Fabio Silva van Anderlecht naar PSV versast. Wolverhampton laat uitschijnen dat het moeilijke seizoen van Anderlecht de reden is. "Maar we zouden er geen probleem mee hebben om hen in de toekomst nog spelers te verhuren", klinkt het.

"Anderlecht is briljant geweest met Fabio en heeft hem een platform gegeven om te presteren, maar ik denk dat ze zullen toegeven dat het een seizoen is geweest waarin ze het moeilijk hebben gehad", zegt sportief directeur Matt Hobbs. "We waren bezorgd dat als ze niet verder komen in bepaalde competities, ze niet veel wedstrijden zouden spelen met hun systeem, en met een internationaal toernooi in de zomer was het belangrijk dat Fabio regelmatig zou spelen."

"Anderlecht heeft dat goed begrepen. Ze waren eersteklas en we zouden er geen probleem mee hebben om opnieuw spelers aan hen uit te lenen. Dit is de volgende stap in zijn ontwikkeling. De club heeft geïnvesteerd in een jonge speler met veel potentieel, en hij heeft hier bij Wolves glimpen van zijn talent laten zien, en bij Anderlecht hebben we hem regelmatig zien scoren, dus we willen hetzelfde bij PSV", aldus Hobbs.

"Julen (Lopetegui, de coach van Wolverhampton, red.) wil hem hier terug hebben voor het voorseizoen om te zien hoe hij zich ontwikkelt. De manager houdt hem goed in de gaten."anderlecht-online forum