Coucke: "Dankbaar dat gerecht dieper graaft"

WOENSDAG, 25 JANUARI 2023, 20:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In een reactie tegenover verschillende media zegt Marc Coucke dat hij het gerecht dankbaar is om het gesjoemel bij de verkoop van Anderlecht zo uit te spitten. "Ik voelde vrij snel dat er dingen niet klopten", zo vertelt hij.

Coucke reageerde per telefoon bij de kranten en Sporza. Voor de camera wilde hij niet verschijnen. "Ik ben verheugd en heel dankbaar dat het gerecht het tempo blijft behouden in deze zaak. Ze graven diep en met de nodige snelheid", stelt hij. "Dit bevestigt wat we al van in het begin zeggen: namelijk dat er dingen niet klopten en sprake was van onfrisse praktijken. Er zijn lijken uit de kast gevallen."

Dat de huidige sportieve malaise hiervan het gevolg is, wil Coucke niet zeggen. "Ik denk niet dat beide met elkaar te maken hebben, maar het is logisch dat de moeilijke omstandigheden bij de overnamen niet geholpen hebben om tot een succesverhaal te komen."

Als het gesjoemel ook in de rechtbank bewezen wordt, zal Coucke er alles aan doen om de geleden schade vergoed te zien. "We zullen hard werken om het eventuele onrecht dat de club is aangedaan, recht te zetten."

Bron: Sporza
Het Nieuwsblad
Het Laatste Nieuwsanderlecht-online forum