Hoeveel vangt Anderlecht voor Duranville?

WOENSDAG, 25 JANUARI 2023, 20:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nu het alsmaar zekerder wordt dat Julian Duranville eerstdaags naar Borussia Dortmund trekt, is de vraag hoeveel Anderlecht opstrijkt voor het 16-jarige toptalent. Verschillende media komen met verschillende bedragen. 

8,5 miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen. Dat zijn de cijfers die de Franse sportkrant L'Equipe vanmiddag publiceerde toen het bekendmaakte dat Duranville morgen medische testen aflegt.

Dat Anderlecht een vast bedrag en bonussen krijgt, daar zijn alle media het over eens. Volgens Het Nieuwsblad vangt Anderlecht 8,5 miljoen euro zeker en kan het bedrag met bonussen oplopen tot 12 tot 13 miljoen euro.

Het Laatste Nieuws is het meest positief: volgens hen is Anderlecht sowieso al verzekerd van minstens 12,5 miljoen euro. Dan gaat het om de transfersom plus gegarandeerde bonussen. Aangezien Anderlecht ook een percentage krijgt bij een doorverkoop in de toekomst, kan dat bedrag nog oplopen.

Voor Duranville ligt bij Dortmund een contract tot medio 2027 klaar.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.