"Duranville stap voor stap op niveau Bundesliga brengen"

VRIJDAG, 27 JANUARI 2023, 12:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Ook Borussia Dortmund heeft de transfer van Julian Duranville bekendgemaakt. De club spreekt over een 'langdurig contract', zonder er een termijn op te kleven. Het jeugdproduct van Anderlecht wordt omschreven als 'een van de grootste talenten van zijn geboortejaar'.

"We zijn erg blij dat Julien en zijn familie veel vertrouwen in ons hebben en dat hij voortaan onze kleuren zal dragen", vertelt sportief directeur Sebastian Kehl. "Julien is een snelle, technisch sterke en creatieve vleugelspeler in wie we een groot potentieel zien."

"De komende jaren willen we samenwerken om dit potentieel te verhogen en zijn ontwikkeling te stimuleren. Iets wat we in het verleden al vaak hebben bewezen met jonge talenten. Onze belangrijkste focus is nu om Julien zo snel mogelijk te integreren in onze professionele ploeg en zijn nieuwe omgeving. We willen hem stap voor stap op het niveau van de Bundesliga brengen."

Duranville krijgt bij Dortmund rugnummer 16.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.