Duranville: "Ik blijf altijd een Sporting-boy"

VRIJDAG, 27 JANUARI 2023, 15:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In een bericht op Instagram neemt Julian Duranville afscheid van Anderlecht. "Ik ben trots en vereerd dat ik deze paars-witte trui heb mogen dragen, en ik zal altijd een Sporting-boy blijven", klinkt het.

Lees hieronder de boodschap van Duranville:

"Vandaag is een bladzijde omgeslagen, maar Anderlecht zal voor altijd in mijn geheugen gegrift blijven. Na tien prachtige jaren bij mijn favoriete club, komt er een einde aan mijn avontuur bij RSC Anderlecht."

"Het is met grote emotie dat ik deze woorden schrijf, maar ik wil alle mensen bedanken die aan deze reis hebben deelgenomen. Mijn coaches, mijn teamgenoten, de verschillende stafleden die mij van jongs af aan hebben begeleid en mij hebben gemaakt tot de voetballer en de persoon die ik nu ben. Ik wil ook de fans bedanken die altijd achter me hebben gestaan en me elke keer dat ik het veld opstapte, hebben gesteund."

"Ik zal deze club en haar supporters altijd dankbaar zijn. Ik ben trots en vereerd dat ik deze paars-witte trui heb mogen dragen, en ik zal altijd een Sporting-boy blijven. Dank je wel aan mijn paarse familie."