Ishaq redt punt met twee erg mooie doelpunten (video)

VRIJDAG, 3 FEBRUARI 2023, 22:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De RSCA Futures hebben vanavond 2-2 gelijkgespeeld tegen Lommel. Paars-wit kwam al snel op een 0-2-achterstand, maar na de rust redde Ishaq Abdulrazak een punt met twee goals. En wat voor goals: erg fraaie schoten. De laatste pas in blessuretijd.

Bij Lommel debuteerde met Rob Nizet een oude bekende. De intussen 20-jarige linksback verliet Anderlecht in 2019 voor Norwich. Via Lecce kwam hij op Deadline Day bij Lommel terecht, waar hij een contract voor anderhalf jaar tekende.

De eerste kans van de wedstrijd was trouwens voor Nizet, maar Vanhoutte stond pal. Een minuut later was het wel raak. Martinez verscheen alleen voor Vanhoutte en liet de Anderlecht-doelman kansloos: 0-1. Diezelfde Martinez maakte er niet veel later 0-2 van. Na een knappe combinatie tussen Anello en Metinho stond de Costa Ricaan op de juiste plaats om af te werken.

Iets voorbij het uur lukte Anderlecht de aansluitingstreffer via Ishaq. Stassin legde opzij voor Ishaq en die trapte staalhard binnen. In de toegevoegde tijd trof de 20-jarige Nigeriaan opnieuw raak. Na een vrije trap kwam de weggekopte bal bij hem. Hij kapte een mannetje uit en trapte met links fraai in doel.

Score: 2-2
Goal(s): 16' Martinez (0-1), 24' Martinez (0-2), 65' Ishaq (1-2), 90+3' Ishaq (2-2)

RSCA Futures:Vanhoutte, Ishaq, Lissens, Masscho, Ferrara (55' Lapage), Engwanda (84' Azaouzi), De Wilde, Bellmann, Takidine (61' Michez), Stassin, Camara (84' Isamili)
Lommel:Ivezic, Tsoungui, Amankwah, Lemoine, Nizet, Henkens, Thordarson, Martinez (83' Fatah), Metinho, Anello, Cauê (90' Pierrot)

Geel: 45+2' Henkens, 50' Camara, 75' Tsoungui, 86' Fatah, 90+4' Anello
Rood: /

Scheidsrechter: Robin Vereijken
Stadion: Koning Boudewijnstadion

Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.