Huidige medewerkers ontkennen 'nazi'- en 'psychopaat'-berichten

DONDERDAG, 9 FEBRUARI 2023, 21:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Verschillende personen die de de voorbije jaren dagelijks en erg nauw met Peter Verbeke hebben samengewerkt, stellen dat er nooit sprake is geweest van verbale agressie of vernederingen. Dat kreeg Het Laatste Nieuws te horen tijdens een navraag.

Verbeke als 'le petit nazi' en Verbeke en Vandenhaute als 'les deux psychopats'. Het deed deze week heel wat stof opwaaien. Vooral het feit dat Verbeke verbaal zijn boekje heel erg te buiten zou gaan, verraste velen. Het Laatste Nieuws informeerde bij verschillende personen die de voorbije jaren 'dag in dag uit erg nauw' met Verbeke samenwerkten. Zij erkennen zich niet in het geschetste beeld.

"Volgens hen was er op geen enkel moment sprake van het vernederen of verbaal agresseren van werknemers", schrijft de krant. "De termen die nu vallen zijn afschuwelijk en nergens op gebaseerd", zegt één van de personen met die Het Laatste Nieuws sprak.

Het Laatste Nieuws contacteerde ook Verbeke zelf voor een reactie, maar hij wensten niet te reageren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.