Raman: "Ik dacht, ik trek er ene open"

MAANDAG, 13 FEBRUARI 2023, 13:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Benito Raman vierde vorige week met de supporters in het bezoekersvak op Oostende. Nadien kreeg hij heel wat kritiek over het pintje dat hij aan het drinken was. Gisteren zette hij dat voorval ludiek in de kijker na zijn openingstreffer tegen STVV. 

Raman trok een denkbeeldig blikje bier open samen met masseur Franky De Buyst. "Het is geen geheim dat ik af en toe graag een pintje drink, daar wordt ook niet moeilijk over gedaan. Natuurlijk was het meteen wel issue toen dat in beeld kwam op tv, maar ik heb daar geen probleem mee. Ik ben wie ik ben en ga mij ook niet anders voordoen voor tv. Vandaar dus ook die ludieke viering. Het was trouwens eens leuk om de sfeer van een uitwedstrijd te beleven met de supporters, van het vertrek tot aankomst."

Brian Riemer bedekte het voorval met de mantel der liefde. "Ik had een goed gesprek met Benito na Oostende en ik denk wel dat de boodschap is aangekomen. Maar dat is nu eenmaal waarom we van hem houden en dan soms ook wel haten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.