"Midtjylland of Anderlecht? Beide opties voelen goed"

MAANDAG, 13 FEBRUARI 2023, 22:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Donderdag hervat Kristoffer Olsson de competitie met Midtjylland na een lange winterstop. In de Europa League wacht Sporting Lissabon. De Deense krant Fotbollskanalen sprak met Olsson over zijn toekomst. "Ik sta open voor een terugkeer naar Anderlecht."

"Ik heb Anderlecht verlaten omdat ik een club wilde waar de coach iets in me ziet. Dat is hier het geval. Ik speel veel. Ik voel me hier goed en heb een rol die me bevalt. Ik mag aanvallend me uitleven en grote oppervlaktes bestrijken. Ik voel me belangrijk", zo vertelt Olsson.

"Ik ben 28 jaar en wil op een zo hoog mogelijk niveau spelen. Ik voel dat ik een hoger niveau aankan dan de Deense competitie. Maar het is belangrijk om als speler te krijgen wat je nodig hebt. Voor mij is het belangrijk me vrij te voelen. Dat doe ik hier. Als de club dat wil, zie ik me wel blijven."

Intussen is er bij Anderlecht wel veel veranderd. De Denen Jesper Fredberg en Brian Riemer zwaaien er nu de plak. "Zij willen de dingen op hun manier en daar sta ik voor open. Mijn manager heeft contact met Anderlecht en ik heb vernomen dat ze vinden dat ik het goed doe."

Zowel een verlengd verblijf bij Midtjylland als een terugkeer naar Anderlecht ziet Olsson dus zitten momenteel. "Beide opties voelen goed aan. Het belangrijkste is dat ik speel en dat op een positie waar ik me goed voel. Dan is voetbal leuk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.