"In Brussel zullen we alles doen om door te stoten"

VRIJDAG, 17 FEBRUARI 2023, 14:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Geen doelpunt gisteren voor Islam Slimani, maar de Algerijnse spits speelde wel een erg nuttige wedstrijd. Het was dan ook balen dat Anderlecht niet met een zege het veld kon verlaten. "Jammer dat we niet konden scoren", vertelde hij achteraf bij RTBF.

"Het wedstrijdbegin was niet goed, maar na het openingsdoelpunt kwamen we in de wedstrijd", aldus Slimani. "We speelden goed, hielden de bal en creëerden we kansen. Jammer genoeg konden we niet scoren. Er rest ons nog een terugwedstrijd bij ons in Brussel en zullen alles doen om door te stoten."

"Tegen zo'n laag blok was het voor mij niet gemakkelijk spelen", ging hij verder. "Ik kreeg niet veel kansen. De ploeg is echter het belangrijkste en ik heb geprobeerd mijn best te doen voor het team."

Anderlecht speelde gisteren met zes spelers van 21 jaar of jonger. Slimani is samen met Jan Vertonghen de nestor van het team en de gids voor de jongeren. "Dat bevalt me wel. Omringt zijn met jongeren die willen voetballen en willen lopen, dat voelt goed."

Op slag van rust kreeg Slimani geel voor protest, vlak nadat hij een (bewuste) tik tegen het hoofd kreeg van een voet van de tegenstander. "Maar het was hoekschop en dat wilde ik aangeven", aldus de Algerijn. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.