Justien Odeurs: "Bedankt allemaal"

WOENSDAG, 8 MAART 2023, 09:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Gisteren raakte bekend dat Justien Odeurs na dit seizoen stopt met voetbal op het hoogste niveau. Op haar Instagram laat ze een persoonlijke boodschap achter om afscheid te nemen.

23 jaar bestond mijn leven uit dat ene spelletje met een bal en 2 goals, 22 losgeslagen kinderen op een veld, een ploeg vol vriendschap die later familie is geworden. Een tijd met winst en leergeld, met tranen en glimlachen!

Een tijd waar ik meer als 10 jaar redflame mocht zijn, een tijd waar ik veel gewonnen heb en ook dingen mislopen heb. Dingen heb moeten opgeven, dingen heb moeten missen want ja “ ik moet voetballen”.

Kleine kindjes geïnspireerd om te gaan voetballen, mensen hun idool geweest, hun voorbeeld. Mensen hebben me geliefd, ook vele hebben me gehaat.

Reeds 4x kampioen 3x beker van België gespeeld, EK meegemaakt en zoveel meer.

Afsluiten met de mooiste club van het land, de ploeg van mijn hart, de ploeg die ik meedraag voor altijd. Anderlecht MERCI KET

Geen seconde ging er door mijn hoofd dat ik de verkeerde keuze nam als ik koos voor mijn carrière, 23 jaar : Justien de voetballer geweest. 23 jaar zo genoten van elke seconde dat ik het gras mocht aanraken, als ik die bal mocht spelen.

Mijn teamgenoten zijn familie, de mensen waar ik de meeste tijd van men leven tot nu toe heb mee doorgebracht. Maar dit alles zou ik nooit hebben kunnen doen zonder de steun van mijn familie, vrienden, gezin. Ik heb altijd alles gemogen, altijd alles gedaan: mama, papa, broer en al de rest: BEDANKT, zo dankbaar! ❤️

Nu is het tijd voor een volgende stap in men leven, bouwen aan mijn gezin met mijn vrouw en onze 2 zonen ??.

Nog 10 matchen genieten, nog 10 alles geven, nog even Justien de voetballer zijn.

Met een traan en pijn in men hart,

Merci a tous
Bedankt allemaal
Danke an alle
Thank you all !

Tot snel,
With love
J. ❤️



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.