Riemer: "Ik heb veel vertrouwen in mijn spelers"

WOENSDAG, 8 MAART 2023, 15:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Brian Riemer ziet de wedstrijd van morgen tegen Villareal met een positief gevoel tegemoet. Hij gelooft erin dat ze iets kunnen neerzetten en met een positief resultaat volgende week richting Spanje trekken. Jan Vertonghen mag in ieder geval aan de aftrap verwacht worden. 

"Ik het vertrouwen in mijn spelers", aldus de paars-witte T1, "We hebben er allemaal goesting in, ik verwacht een mooie wedstrijd van twee gemotiveerde ploegen".

Riemer kan geen beroep doen op Adrien Trebel die sukkelt met een lichte blessure. In tegenstelling tot berichten eerder deze week, mag Vertonghen wel aan de aftrap verwacht worden. "Jan is een zeer ervaren speler en kent zijn lichaam als de beste, hij weet dus zelf hoever hij mag gaan. Een druk programma is soms een stimulans om de spelers het beste van zichzelf te laten zien waardoor ze nog beter worden."

"De elf die ik op het veld zet zijn altijd afhankelijk van de tegenstander, het kan dus morgen volledig anders tegenover volgende zondag tegen Cercle Brugge. Voor ons zal beide wedstrijden even belangrijk, ik zal dus de beste op het veld zetten in functie van de tegenstander."



anderlecht-online forum