N'Diaye: "Voetballen bevrijd in Europa"

VRIJDAG, 10 MAART 2023, 14:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Moussa N'Diaye was één van de uitblinkers tegen Villareal. Toen hij na afloop sprak met RTBF, droop de adrenaline eraf. "Onze kansen om door te gaan? Honderd procent!", klonk het overtuigend.

"We werken ervoor en zijn gemotiveerd. Ik geef ons dus 100 procent kans. We speelden hier 1-1 en moeten dat ginder vast houden. We gaan ons plaatsen."

"Ik wil het hele team feliciteren. We hebben het essentiële gedaan en hebben goed gewerkt. Het was niet gemakkelijk, maar we hebben het maximale gedaan. We zullen blijven werken om dit resultaat te herhalen. Ondanks het tegendoelpunt zijn we rustig gebleven en hielden we het hoofd hoog. Aan de rust heeft de coach ons goede instructies gegeven en in de tweede helft gaven we alles. Of we in Europa meer bevrijd voetballen? Ja, het is inderdaad niet hetzelfde. We spelen tegen ploegen uit andere landen. Niet tegen ploegen die ons kennen."

En zo mag Anderlecht hopen op een Europese kwartfinale. Iets wat vooraf weinigen hadden verwacht. "De mensen zeiden dat inderdaad, maar wij hadden niet die ingesteldheid. De coach heeft ons goed gemotiveerd. Ik hoop dat we ginder met dezelfde ingesteldheid aan de aftrap komen. En dat we gaan winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.