"Lior wil nog twee tot drie jaar voetballen"

DONDERDAG, 16 MAART 2023, 10:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Sinds de komst van Brian Riemer is Lior Refaelov geen onbetwiste titularis meer. Eind dit seizoen loopt zijn contract bij Anderlecht af en de vraag 'wat dan?' stelt zich steeds luider. Hier en daar wordt geopperd dat Refaelov een trainersfunctie binnen Anderlecht kan opnemen, maar volgens zijn manager wil hij liefst nog enkele jaren voetballen.

Het Nieuwsblad schrijft dat er gesuggereerd wordt dat Refaelov een functie binnen de staff of jeugdwerking zou kunnen krijgen. "Ik kan je zeggen dat Lior nog twee tot drie jaar wil voetballen", reageert zijn manager op deze geruchten. "Dat kan bij Anderlecht, maar we hebben ook andere voorstellen."

Tussen Anderlecht en de entourage van Refaelov vonden er al gesprekken plaats. Als hij wil bijtekenen, zal hij wel loon moeten inleveren. Het lijkt erop dat Refaelov liefst in België blijft spelen. Het gezin heeft een woning gebouwd in de buurt van Antwerpen en zijn zoon speelt bij Antwerp.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.