Fredberg: "Geen deadline voor nieuw contract Slimani"

DONDERDAG, 16 MAART 2023, 11:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De wintertransfer van Islam Slimani is een schot in de roos. Hij tekende voor een half jaar en de vraag stelt zich steeds luider of Anderlecht zijn contract moet verlengen. CEO Sports Jesper Fredberg laat zich echter niet opjagen. "Laat ons, los van alle emoties, kijken wat beide partijen op lange termijn willen."

Fredberg sprak gisteren bij de afreis naar Villareal met de pers. Toen hem gevraagd werd of hij werk maakt van een contractverlenging voor Slimani, moest hij lachen. "Eerst kwam er kritiek toen we hem lieten tekenen. Nu omdat hij niet voor langer getekend heeft", grijnsde hij.

Volgens Fredberg is het niet zo dat Slimani hoe dan ook moet blijven omdat hij al vijf keer gescoord heeft. "Uiteraard bestaat de mogelijkheid wel", geeft hij tegelijk mee. Fredberg vertelt dat Slimani zich goed integreert en belangrijk is voor de jongeren.

Anderlecht wil nu rustig en zonder druk kijken wat het wil én wat Slimani zelf wil. "Kunnen wij Islam nog beter maken en hoe ziet hij de toekomst?", aldus Fredberg. Een nieuw contract is dus een optie, maar Fredberg stelt zich geen deadline. Zoals hij ook geen schrik heeft dat andere clubs met hem gaan lopen. "Het zou me verbazen mocht Islam niet willen blijven", besluit Fredberg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.