"Iedereen deed zijn verdedigend werk"

VRIJDAG, 17 MAART 2023, 07:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bart Verbruggen, toch wel fantastich wat hij weer liet zien in het Estadio de la Ceramica. Hij loodste met een hele reeks reddingen RSC Anderlecht naar de kwartfinale van de Conference League. Zijn redding in de eerste minuten van de tweede helft was fabuleus. 

Voor die befaamde redding haalde Verbruggen de mosterd bij de doelman van Cercle Brugge. "Het voorbije weekend deed hij dezelfde redding tegen ons en ik ben blij dat het mij ook gelukt is. Ik moest die bal pakken want ik had zelf de rebound weggegeven."

Maar Verbruggen wil niet alle lof voor zich houden: "Iedereen wierp zijn volledige lichaam in de verdedigende strijd, fantastisch om daar als keeper deel van uit te maken. De tweede helft hadden we meer controle over de wedstrijd. Van die redding in de laatste minuten kan ik me zelf niet veel meer herinneren, mijn voet kon nog net de bal wegduwen, een natuurlijke reflex op de situatie."

"Het team heeft een heel goede verdedigende prestatie geleverd".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.