Riemer: "We hebben onze overwinning niet gestolen"

VRIJDAG, 17 MAART 2023, 09:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Brian Riemer is van mening dat weinig ploegen erin slagen te winnen bij Villarreal, maar hij weigert te zeggen dat RSCA deze kwalificatie gestolen heeft. RSC Anderlecht raakte 13 keer het net terwijl de Spanjaarden 26 keer raakten maar de verwachte doelpunten liggen niet ver uit elkaar met 2,1 voor Anderlecht tegen 2,9 voor Villarreal, benadrukte hij.

Er was een geweldige prestatie van Bart Verbruggen, maar de coach wil vooral zijn hele ploeg feliciteren. Hij denkt en hoopt op een nationale selectie voor zijn laatste verdedigingslinie.
 
Hij begon de wedstrijd met Benito Raman in de aanval in plaats van Islam Slimani, hij rechtvaardigt deze keuze met het feit dat hij dacht met de snelheid van zijn spits de tegenstander pijn te kunnen doen. Het werkte niet, maar het gaf de Algerijn ook wat rust voor de wedstrijd tegen OHL.
 
Riemer kijkt uit naar de volgende ronde en gelooft erin dat ze elke tegenstander tegengas kunnen bieden gezien de geleverde prestatie tegen Villareal. Hij hoopt vooral om AA Gent te vermijden om het gevoel van een Europese wedstrijd te behouden. Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.