Nieuwe webpoll: wie vervangt Verschaeren?

MAANDAG, 20 MAART 2023, 16:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht kan dit seizoen geen beroep meer doen op Yari Verschaeren. De voorbije weken was de 21-jarige middenvelder naar zijn beste niveau gegroeid en was hij alomtegenwoordig. De vraag die zich nu stelt, is wie hem moet vervangen. 

In onze ogen komen in de huidige kern drie spelers in aanmerking (in alfabetische volgorde):

Kristian Arnstad: Als hij in vorm is, combineert de Noor goede voeten met grinta en loopvermogen. Aangezien Verschaeren onder Riemer van een soms ietwat anonieme nummer tien omgevormd werd tot een alomtegenwoordige verbindingspion tussen verdediging en aanval, was het niet onlogisch dat Riemer tegen OHL voor Arnstad koos als vervanger.

Lior Refaelov: Een keuze voor Refaelov is een keuze voor verfijnde voeten. De aanvallende middenvelder was dit seizoen al goed voor zes doelpunten en zeven assists in alle competities samen. Daar tegenover staat wel dat hij nog zelden een hele wedstrijd speelt en niet meer de motor van een jong veulen heeft. Eind april wordt Refaelov 37 jaar.

Mario Stroeykens: Het 18-jarige jeugdproduct speelde al op alle aanvallende posities, maar misschien is die van aanvallende middenvelder wel zijn beste. Arnstad en Refaelov lijken een streepje voor te hebben, maar misschien wordt Stroeykens de verrassing en biedt het uitvallen van Verschaeren hem de mogelijkheid om helemaal door te breken.

Voor wie zou jij kiezen als vervanger van Verschaeren? Laat het weten in onze webpoll. Stem hier.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.