Dreyer: "Anderlecht was de juiste stap"

DONDERDAG, 23 MAART 2023, 06:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Verschillende internationals zijn uitgevlogen naar hun nationale ploeg, ook Anders Dreyer die momenteel bij Denemarken zit. Zijn overstap naar RSC Anderlecht is de juiste geweest, ook voor zijn positie bij de Deense nationale ploeg. 

 "Mijn overstap naar Anderlecht geeft me zeker een goede uitgangspositie voor de nationale ploeg", aldus Dreyer, "Persoonlijk vind ik de Belgische competitie beter dan de Superliga. Het tempo ligt veel hoger en het spel is niet zo tactisch. Je speelt meer man tegen man en gaat ervoor, terwijl je in de Superliga meer ploegen ziet die zich schikken. Nu hoop ik dat ik Anderlecht naar de top van de Belgische competitie kan helpen, en dan zullen we zien wat dat betekent voor mijn plaats in de nationale ploeg".

 "Ik heb me heel goed ingewerkt bij Anderlecht. De club heeft me snel aan een appartement geholpen, wat belangrijk is. Het gaat goed op het veld. Ik had iets meer dan een week nodig om me in te werken als vaste waarde nadat ik terugkwam van een onderbreking van zes weken bij FC Midtjylland."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum