Franse winger van Villareal in beeld

DONDERDAG, 23 MAART 2023, 08:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Franse sportkrant L'Équipe noemt Anderlecht als één van de clubs die interesse tonen in Haissem Hassan. Dat is een 21-jarige Fransman die momenteel uitkomt voor Villareal B in de Spaanse tweede klasse. Hij speelt vooral als rechtsbuiten.

Hassan ruilde in 2020 Chateauroux voor Villareal, dat toen 2 miljoen euro voor hem betaalde. Bij de Spanjaarden speelde hij eerst een seizoen bij het tweede elftal in de derde klasse. Nadien volgde een uitleenbeurt aan Mirandes in de tweede klasse.

Dit seizoen speelt Hassan bij Villareal B in de Spaanse tweede klasse. Hij mocht er tien keer starten en vijftien keer invallen. Zijn statistieken zijn wel mager: slechts één doelpunt en geen enkele assist. Desondanks maakte hij op 23 februari zijn debuut in het eerste elftal. Tegen Mallorca mocht hij 23 minuten meespelen. Daarna kwam hij niet meer in actie voor de A-ploeg.

Naast Anderlecht tonen volgens LÉquipe ook Lens, Bordeaux, Eibar, Alaves, Valladolid, Udinese, Brentford en Sunderland interesse. Hassan ligt nog tot medio 2024 onder contract bij Villareal.Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.