Verbruggen nu ook in beeld bij Real Madrid

DONDERDAG, 23 MAART 2023, 22:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nadat de voorbije dagen al interesse van Manchester United en Liverpool bekendraakte, wordt Bart Verbruggen nu ook gelinkt aan Real Madrid. Volgens Defensa Central zoekt de Koninklijke een nieuwe tweede doelman. Verbruggen zou sportief voldoen en niet te duur zijn.

Momenteel is de Oekraïner Andriy Lunin tweede doelman bij Real Madrid. Het ziet er echter naar uit dat hij op 24-jarige leeftijd zijn vleugels wil uitslaan en elders eerste keeper worden. En dus zoekt Real een nieuwe stand-in voor Thibaut Courtois.

Volgens Defensa Central stromen er heel wat vacatures binnen. Een van de meest overtuigende dossiers is dat van Bart Verbruggen, zo klinkt het. Verbruggen zou een erg interessante piste zijn met het oog op de toekomst. De Spaanse website las in Belgische media dat Verbruggen zo'n tien miljoen euro moet kosten. Voor een club als Real is dat een habbekrats.

De vraag is natuurlijk of tien miljoen euro nog realistisch is. Gezien de stormachtige ontwikkeling van Verbruggen en zijn glansprestaties in Europa zal zijn prijs stevig stijgen. Zeker mocht hij maandag alsnog zijn debuut bij Oranje kunnen maken.