RSCA Women grijpen de leiding

ZATERDAG, 25 MAART 2023, 23:47 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES - DAMES Na twee nederlagen in de eerste wedstrijden van de Play-offs in de Lotto Super League, hebben de RSCA Women rivaal OHL met 1-0 geklopt. Door de zege springt Anderlecht aan de leiding met een punt voorsprong op OHL en twee punten voorsprong op Genk dat negen op negen haalde in de Play-offs.

De Play-offs zijn met nog zeven wedstrijden te spelen nog lang niet gedaan. Ook Standard kan terugkomen tot op een punt als het morgen wint op Club Brugge. In elk geval zorgde het doelpunt van Marie Minnaert in de eerste helft voor de nodige opluchting bij Paars-wit na de 0 op 6.

RSCA Women: Odeurs, Colson (81' Smit), Jacobs (68' Thornton), Vatafu, Wijnants, Deloose, Toloba (83' Juul Hansen), Tison, Vanwynsberghe & Buabadi

OH Leuven: Evrard, Kees, Van Kerkhoven, Mertens, Janssens, Detruyer, Van Belle, Cranshoff (79' Coenraets), Van Dijk (67' Ampoorter), Veefkind &Van Schoonhoven (57' Eurlings)

Goal: 30' Minnaert (1-0)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.