"Op basis van eerste 70 minuten, verdiende winst"

MAANDAG, 3 APRIL 2023, 07:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht ging met geen overschot winnen op Eupen, maar het belangrijste zijn de drie punten en de koers naar play-off 2 die stabiel blijft. Benito Raman scoorde het enige doelpunt en is blij met de winst die op basis van de eerste 70 minuten verdiend is.

Raman scoorde op een vrije trap van Kristian Arnstad: "We hadden ook op voorhand afgesproken om de vrije trappen daar te leggen. Zo'n harde knal is aanraken genoeg en voldoende voor mijn vijfde goal. Niet slecht vind ik in een moeilijk seizoen waar ik weing speelde, al wil ik er natuurlijk nog maken".

"Een verdiende zege ? Als je naar de eerste 70 minuten kijkt, wel ja. Nadien was het pompen of verhuizen. Ligt het aan de internationals die toch wat vermoeid waren, geen idee en het mag ook geen excuus zijn, we speelden gewoon niet goed. Maar op het einde zijn vooral de drie punten het belangrijkste."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.