U17 starten Future Cup met 4 op 6 (video)

ZATERDAG, 8 APRIL 2023, 20:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Op de eerste dag van de Future Cup heeft Anderlecht een gelijkspel en een overwinning behaald. De paars-witte U17 speelde in hun eerste wedstrijd gelijk tegen het Deense Nordsjaelland. Na de middag won Anderlecht van PSG. Zelfs een doelpunt van de broer van Kylian Mbappé kon dat niet beletten.

Anderlecht - Nordsjaelland

In de eerste wedstrijd vanmorgen bracht de amper 14-jarige Gassimou Sylla (foto) Anderlecht op voorsprong. Vijf minuutjes later maakte Nordsjaelland gelijk. In de andere wedstrijd versloeg PSG Chelsea met 2-1.

Anderlecht begon met: Haentjes, Vroninks, Baouf, Likebeli Nguikinde, Barry, Debondt, Conte, Waki, Vergeylen, Sylla et Azaouzi
Vielen in: Luyckx, Singh, El Afaki

Anderlecht - PSG 3-1

In de tweede wedstrijd bracht Ethan Mbappé, broer van, PSG op voorsprong. Anderlecht reageerde en trok via Maël Debondt, Mohamed Waki en Ludovick Wola-Wetshay het laken naar zich toe. In de andere wedstrijd van speelronde twee won Nordsjælland met 1-4 van Chelsea

Anderlecht begon met: Haentjes, Vroninks, Baouf, Likebeli Nguikinde, Wola-Wetshay, Barry, Debondt, Conte, Waki, Vergeylen, Sylla
Vielen in: Luyckx, Singh, Verrecken, El Afaki 

Morgen: Anderlecht - Chelsea

Na dag één leiden Anderlecht en Nordsjaelland samen met 4 op 6. PSG is derde met 3 punten. Chelsea bengelt puntenloos onderaan. Morgen om 10 uur neemt Anderlecht het in de laatste groepswedstrijd op tegen Chelsea. Een gelijkspel volstaat voor een ticket voor de halve finale.

In de andere groep leidt Ajax met twee zeges in evenveel duels. Borussia Mönchengladbach en Juventus hebben allebei drie punten. Het Mexicaanse Pachuca heeft er nul. Ajax speelt morgen nog tegen Juventus en Borussia Mönchengladbach tegen Pachuca.

 







Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.