Duranville: "Afscheid nemen van Anderlecht was moeilijk"

ZATERDAG, 15 APRIL 2023, 21:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Op de website van Borussia Dortmund heeft Julian Duranville uitgebreid gesproken. Spelen deed hij, door een spierblessure die hij bij Anderlecht opliep, wel nog niet. "De beslissing om daar Dortmund te komen was gemakelijk, afscheid nemen van Anderlecht moeilijker."

Waarom koos hij dan toch voor Dortmund? "Ik vind het fantastisch hoe jonge spelers hier worden ontwikkeld. Weet je, ik ben al fan van Ousmane Dembélé sinds ik klein was. Ik hou van de manier waarop hij voetbalt. Het laatste argument was Jadon Sancho. Een geweldige voetballer en net als Dembélé en ik thuis op de vleugel."

Duranville zegt zich goed te voelen in Dortmund. "Ik ben blij met het gezelschap van Thomas Meunier. Hij helpt me integreren, vooral wat de taal betreft." Zijn eerste doel nu is om volledig verlost te geraken van de spierblessure in zijn bovenbeen.

Tot slot gaf Duranville nog mee dat hij Romelu Lukaku beschouwt als een grote broer. "Ik mag hem altijd bellen", aldus Duranville. "Hij is altijd bereid om naar mij te luisteren."

Klikhier voor het volledige interview.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.