Martens: "RSCA blijft een speciale club voor mij"

WOENSDAG, 19 APRIL 2023, 09:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Maarten Martens werd van 1992 tot 2003 opgeleid bij RSCA, waarna hij naar Nederland verhuisde (RKC Waalwijk en AZ Alkmaar) en vervolgens naar Thessaloniki en CS Brugge. Momenteel heeft hij de leiding over het U23-team van AZ Alkmaar.

Hij had zijn trainerscarrière kunnen beginnen bij RSC Anderlecht, Jean Kindermans bood hem een trainersfunctie aan op Neerpede maar hij moest weigeren wegens verplaatsingsredenen en hij begon zijn carrière bij Brugge.
 
Hij kent niet veel mensen meer bij Neerpede maar het blijft een speciale club voor hem. Met het eerste elftal heeft hij slechts twaalf minuten gespeeld en daarna is hij uitgeleend aan Nederland. Nog steeds volgt hij de resultaten van paars-wit.
 
Volgend seizoen is hij niet meer bij AZ Alkmaar, hij zal zijn contract niet verlengen. Een andere club voor volgend seizoen heeft hij nog niet en er zijn ook nog geen concrete aanbiedingen geweest.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.